Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
4 november 2023
Mykonos is een van de meest populaire bestemmingen in Griekenland en biedt voor ieder wat wils. In deze blogpost ontdek je de top 5 activiteiten die je niet mag missen tijdens je vakantie op dit prachtige eiland, van het verkennen van de charmante stad tot het genieten van het bruisende nachtleven.
 
2 november 2023
Mykonos is een populaire bestemming vanwege de prachtige witte stranden en het bruisende nachtleven. Maar als je op zoek bent naar rust en vrede, dan is Houlakia Beach de perfecte plek voor jou. Dit verborgen pareltje van Mykonos biedt een serene omgeving, kristalhelder water en een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.
 
31 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een afgelegen en rustig strand op het prachtige eiland Mykonos, dan is Gaidaros Beach de perfecte plek voor jou. Dit prachtige stukje paradijs op aarde biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en is omgeven door prachtige rotsformaties. In deze blogpost leer je alles over Gaidaros Beach, van de geschiedenis tot de beste manieren om hier te komen en waarom het zo'n bijzondere plek is.
 
29 oktober 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar ook om zijn luxe spa's. Ontdek in dit artikel enkele van de beste plekken om te genieten van een ontspannende spa-behandeling op dit prachtige Griekse eiland.
 
27 oktober 2023
Ontdek de verborgen schat van Mykonos: Ftelia Beach. Dit rustige en afgelegen strand biedt schaduwrijke plekjes, helderblauw water en een scala aan activiteiten. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige bestemming.
 
23 oktober 2023
Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar wist je dat het ook enkele van de meest adembenemende uitzichten ter wereld biedt? In deze blogpost delen we enkele van de beste plekken om te genieten van de prachtige uitzichten van Mykonos, vanaf de Armenistis-vuurtoren tot aan het Kalafatis-strand.
 
21 oktober 2023
Mykonos is famous for its stunning beaches, crystal-clear waters, and lively nightlife. However, tucked away between all the well-known beaches lies a hidden gem: Divounia Beach. Considered to be the best-kept secret of Mykonos, this blog will tell you everything you need to know about Divounia Beach, why it's so special, and what not to miss during your visit.
 
19 oktober 2023
Ontsnap aan de dagelijkse stress en ontdek het paradijs op aarde: Kini Beach op het eiland Syros. Dit prachtige strand biedt helderblauw water, wit zand en prachtige heuvels, en is de perfecte bestemming voor wie wil ontspannen en genieten van een adembenemend uitzicht.
 
17 oktober 2023
Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar het heeft ook een culinaire scene die zeker de moeite waard is om te ontdekken. Hier zijn enkele van de beste plekken om te eten op Mykonos, van verse visgerechten tot traditionele Griekse gerechten.
 
15 oktober 2023
Ontdek het paradijs op aarde: Nammos Beach op Mykonos. Dit exclusieve en luxueuze strand biedt kristalhelder water, zacht zand en een indrukwekkende sfeer, en is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon in een prachtige omgeving.
 
13 oktober 2023
Ontdek de fascinerende geschiedenis en adembenemende bezienswaardigheden van Delos Island, een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen van Griekenland. Van de Tempel van Apollo tot het Huis van Dionysos, deze blogpost neemt je mee op een reis terug in de tijd en geeft tips voor een onvergetelijke ervaring op dit UNESCO-werelderfgoed.
 
11 oktober 2023
Mykonos is een populaire bestemming vanwege zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven. Maar om echt het beste uit je reis te halen, moet je de kust van Mykonos verkennen per boot. Ontdek de verborgen baaien en afgelegen stranden die anders ontoegankelijk zijn en geniet van het prachtige uitzicht op het eiland vanaf het water. In deze tekst lees je alles over het verkennen van Mykonos per boot, inclusief tips voor een geslaagde boottocht en de beste plekken om te bezoeken.
 
9 oktober 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om de kleurrijke huizen die het eiland sieren. Deze huizen hebben een lange geschiedenis en bieden niet alleen een perfecte achtergrond voor foto's, maar zijn ook een belangrijk onderdeel van de charme van Mykonos. In deze tekst ontdek je waarom deze huizen zo fotogeniek zijn en waar je ze kunt vinden.
 
7 oktober 2023
Het Mykonos Folklore Museum is een belangrijke instelling voor het behouden en promoten van de traditionele cultuur en geschiedenis van Mykonos. In deze blog post lees je meer over wat je kunt verwachten tijdens een bezoek aan het museum en waarom het zo belangrijk is.
 
5 oktober 2023
Mykonos is niet alleen een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar biedt ook tal van avontuurlijke activiteiten voor reizigers die op zoek zijn naar meer. Ontdek de prachtige stranden, historische bezienswaardigheden, wandel- en fietsroutes, paardrijden, boottochten en avontuurlijke watersporten op dit prachtige eiland in de Egeïsche Zee.