Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
3 oktober 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn adembenemende zonsondergangen. En wat is een betere manier om deze te ervaren dan op een boot? In deze gids nemen we je mee op een reis langs de mooiste zonsondergangen van Mykonos per boot en geven we je tips om de perfecte foto's te maken.
 
1 oktober 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar het is ook de perfecte bestemming voor een romantische vakantie. Het eiland heeft een unieke sfeer, heerlijke keuken, romantische accommodaties en tal van activiteiten voor elk stel om van te genieten.
 
29 september 2023
Mykonos is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Europa voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje. Hoewel het eiland bekend staat om zijn luxe en dure aanbod, zijn er veel manieren om te genieten van een romantische vakantie op Mykonos zonder veel geld uit te geven. Hier zijn enkele tips om je te helpen de kosten te verminderen en toch te genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft.
 
27 september 2023
Mykonos Marina is niet alleen een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden en levendige nachtleven, maar ook vanwege de indrukwekkende jachthaven die het biedt. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Mykonos, biedt de Mykonos Marina zeeliefhebbers alles wat ze nodig hebben voor een onvergetelijke vakantie op zee.
 
25 september 2023
Mykonos is een eiland dat bekend staat om zijn mooie stranden, bruisende nachtleven en charmante architectuur. Maar als je op zoek bent naar de meest exclusieve plek op het eiland, dan moet je zeker een bezoek brengen aan het strand van Psarou.
 
23 september 2023
Mykonos staat bekend om zijn prachtige zonsondergangen en er is geen betere plek om hiervan te genieten dan in Little Venice. Dit pittoreske deel van het eiland biedt een adembenemend uitzicht op de zonsondergang en is de thuisbasis van enkele van de meest charmante gebouwen op Mykonos.
 
21 september 2023
Mykonos staat bekend om zijn feesten en prachtige stranden, maar er is ook een actieve kant van het Griekse eiland die minder bekend is. In deze blog geven we tips voor een avontuurlijke vakantie waarbij je kunt genieten van activiteiten zoals fietsen, wandelen, watersporten en paardrijden.
 
19 september 2023
Ontdek het authentieke Griekenland op het eiland Mykonos in Ano Mera Village, waar geschiedenis, cultuur en prachtige natuur elkaar ontmoeten. Hier zijn enkele redenen waarom je deze charmante bestemming moet bezoeken tijdens je volgende reis naar Mykonos.
 
17 september 2023
Als je op zoek bent naar een unieke en adembenemende bezienswaardigheid op Mykonos, dan zijn de Kato Mili Windmolens een must-see. In deze blogpost lees je alles over de geschiedenis van deze iconische windmolens en krijg je tips voor de beste manieren om ze te bezoeken.
 
15 september 2023
Mykonos is een populaire vakantiebestemming in Griekenland, bekend om zijn prachtige stranden, bruisende nachtleven en heerlijke keuken. Lees verder voor enkele tips voor een perfecte vakantie op dit adembenemende eiland.
 
11 september 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn stranden en nachtleven, maar heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de historische kerken, die niet alleen van architectonisch belang zijn, maar ook een diepe spirituele en culturele betekenis hebben voor het eiland en zijn bewoners.
 
9 september 2023
Mykonos is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland en Kalafatis Bay is een van de meest indrukwekkende stranden op het eiland. Ontdek in deze blogpost waarom Kalafatis Bay de perfecte plek is voor een onvergetelijke vakantie-ervaring op Mykonos.
 
7 september 2023
Mykonos is niet alleen een prachtig Grieks eiland met kristalheldere wateren en witgekalkte huizen, maar staat ook bekend om zijn culinaire hoogstandjes en lokale producten. In deze blogpost ontdek je waar je de beste lokale producten kunt kopen en hoe je ze kunt gebruiken om je smaakpapillen te verwennen.
 
5 september 2023
Mykonos is een populaire vakantiebestemming, maar naast de bekende hotspots zijn er ook geheime plekjes op dit Griekse eiland die niet veel mensen kennen. In deze blogpost delen we de geheime plekjes van Mykonos die je moet zien, van afgelegen stranden tot charmante dorpjes.
 
3 september 2023
Mykonos is een droombestemming voor vele reizigers over de hele wereld. Een van de meest pittoreske en minder bekende stranden van Mykonos is Agios Sostis, een ongerept strand in het noorden van het eiland dat bezoekers een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee biedt. In deze blogpost zullen we alles bespreken wat je moet weten om het beste uit je bezoek aan Agios Sostis Beach te halen.