Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
3 juni 2023
Mykonos is een prachtig Grieks eiland dat bekendstaat om zijn betoverende stranden, charmante stadje, bruisend nachtleven, heerlijke Griekse keuken en rijke geschiedenis. In dit artikel ontdek je waarom Mykonos de ideale vakantiebestemming is voor elk type reiziger.
 
1 juni 2023
Mykonos, het paradijselijke Griekse eiland gelegen in de Egeïsche Zee, biedt bezoekers de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en verwennerij. Met prachtige stranden, pittoreske dorpjes, bruisend nachtleven, luxueuze accommodaties en verfijnde Griekse keuken, is Mykonos de ideale bestemming voor een droomvakantie.
 
30 mei 2023
Mykonos is een populaire vakantiebestemming vanwege zijn prachtige stranden en bruisend nachtleven. Maar wist je dat dit Griekse eiland ook enkele verborgen juweeltjes heeft die minder bekend zijn bij het grote publiek? Lees verder en laat je verrassen door de minder bekende bezienswaardigheden van Mykonos die je niet mag missen tijdens je volgende bezoek.
 
28 mei 2023
Mykonos is bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar er zijn ook rustige en serene plekjes te ontdekken, zoals het schilderachtige dorpje Kalivia. In deze blogpost zullen we alles bespreken wat Kalivia te bieden heeft, van de lokale cultuur tot de beste plekken om te bezoeken.
 
26 mei 2023
Mykonos staat niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar ook om zijn rijke muzikale cultuur die bezoekers van over de hele wereld aantrekt. In dit blog verkennen we de verschillende muziekfestivals op het eiland, van klassieke concerten tot elektronische feesten.
 
24 mei 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte gebouwen, maar ook om zijn ongerepte stranden. Een van deze verborgen pareltjes is St. Stephen's Beach, een idyllisch toevluchtsoord dat perfect is voor degenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.
 
22 mei 2023
Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook een verborgen schat: zijn olijfgaarden. Deze rustige en serene plekken bieden de perfecte omgeving voor romantische wandelingen, ver weg van de drukte van de stad. In dit artikel delen we de beste plekken om te genieten van een romantische wandeling door de olijfgaarden van Mykonos.
 
20 mei 2023
Mykonos staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden, maar als je op zoek bent naar een rustige ontsnapping van de drukte, dan is Lia Bay de perfecte plek voor jou. Dit adembenemend mooie strand biedt kristalhelder water, indrukwekkende natuurlijke omgeving en een ontspannen sfeer die je niet mag missen tijdens je bezoek aan dit populaire Griekse eiland.
 
18 mei 2023
Mykonos is een populaire bestemming voor stellen die op zoek zijn naar een romantische vakantie, maar het eiland staat ook bekend om zijn luxe resorts en dure restaurants. Gelukkig zijn er manieren om van een betaalbare en toch onvergetelijke vakantie op Mykonos te genieten. In dit artikel delen we enkele tips om te helpen bij het plannen van een romantische vakantie zonder een fortuin uit te geven.
 
16 mei 2023
Mykonos mag dan wel bekend staan om zijn bruisende nachtleven en witte huizen, maar er zijn ook verborgen parels te vinden op dit Griekse eiland. In deze blogpost nemen we je mee naar Kastro's Beach, een betoverende bestemming aan de noordwestelijke kust van het eiland, en delen we enkele tips om jouw bezoek onvergetelijk te maken.
 
14 mei 2023
Mykonos, het populaire en glamoureuze eiland van Griekenland, heeft een scala aan prachtige stranden die geschikt zijn voor elk type reiziger. Van feeststranden tot rustige en afgelegen locaties, ontdek hier de top 10 mooiste stranden van Mykonos voor je volgende vakantie in Griekenland.
 
12 mei 2023
Mykonos staat bekend om zijn bruisende nachtleven en luxueuze resorts, maar het eiland heeft ook een rijke geschiedenis op het gebied van kunst en cultuur. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de eeuwenoude geschiedenis van Mykonos en ontdekken we de fascinerende kunst en cultuur die het eiland te bieden heeft.
 
10 mei 2023
Mykonos mag dan wel bekend staan om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden, maar wist je dat je vanaf dit eiland ook gemakkelijk een dagtrip kunt maken naar het historische eiland Delos? In dit artikel nemen we je mee op een betoverende reis naar Delos en vertellen we je alles over de geschiedenis en archeologische vindplaatsen van dit UNESCO-werelderfgoed.
 
8 mei 2023
Mykonos Vioma Organic Farm is a hidden gem on the island of Mykonos, offering a refreshing alternative to the bustling nightlife and luxurious resorts the island is known for. Situated in a serene valley in the heart of the island, this fascinating organic farm is a must-visit for those seeking a sustainable retreat and a unique culinary and educational experience.