Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
20 april 2024
Mykonos: een paradijs voor wandelliefhebbers met adembenemende wandelroutes, historische charme en prachtige natuur.
 
15 april 2024
Agia Anna Church op Mykonos is een adembenemende kerk met een rijke geschiedenis, betekenis en prachtig uitzicht. Een must-visit bestemming op het eiland.
 
10 april 2024
Ontdek de Magie van de Lighthouse Armenistis op Mykonos. Historische vuurtoren met adembenemend uitzicht. Tips voor je bezoek.
 
5 april 2024
Ontdek de charme van de pittoreske dorpjes van Mykonos en geniet van de lokale cultuur en prachtige stranden.
 
31 maart 2024
Ontdek het adembenemende windmolenpark van Mykonos: een must-see bestemming met prachtig uitzicht op zee.
 
26 maart 2024
Ontdek de beste snorkelplekken op Mykonos: Agios Ioannis, Super Paradise, Kalo Livadi, Lia en Paradise Beach. Kleurrijke vissen en prachtige koralen wachten op je!
 
21 maart 2024
Ontspanning, luxe en medische zorg op Mykonos. Geniet van wellnessfaciliteiten, medische consulten en preventieve gezondheidscontroles.
 
16 maart 2024
Tips voor een budgetvriendelijke vakantie op Mykonos: kies het juiste seizoen, zoek voordelige accommodatie, ontdek de lokale keuken, gebruik het openbaar vervoer, geniet van de stranden, ontdek de lokale cultuur en bezienswaardigheden, doe mee aan gratis activiteiten en shop slim.
 
11 maart 2024
Ontdek de beste plekken voor een cocktail op Mykonos, zoals Caprice Bar en Scorpios. Geniet van het adembenemende uitzicht en de heerlijke drankjes.
 
6 maart 2024
Ontdek het afgelegen en adembenemende Merchia Beach op het Griekse eiland Mykonos. Een paradijs op aarde met rust, natuur en privacy.
 
1 maart 2024
Geniet van adembenemende zonsondergangen met cocktails op Mykonos: Scorpios, 180° Sunset Bar, Little Venice, Alemagou en Cavo Tagoo.
 
25 februari 2024
Mykonos: fotografieparadijs met kleurrijke straatjes, windmolens, betoverende stranden en pittoreske dorpjes. Perfect voor fotografen.
 
20 februari 2024
Romantische wandeling door de wijngaarden van Mykonos, met adembenemend landschap en heerlijke lokale wijnen.
 
15 februari 2024
Ontdek Super Paradise Bay op Mykonos: turquoise water, zandstrand, levendige sfeer, adembenemende uitzichten en veel activiteiten. Must-visit!
 
10 februari 2024
Ontdek de Magie van Little Venice Beach op Mykonos: Een Paradijselijke Bestemming met betoverende architectuur en adembenemende zonsondergangen.