De Ultieme Spa-Ervaring op Mykonos

29 oktober 2023
De Ultieme Spa-Ervaring op Mykonos

Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden, kosmopolitische sfeer en levendige nachtleven. Maar wist je dat het eiland ook een aantal van de beste spa's ter wereld heeft? Als je jezelf wilt verwennen met een ontspannende spa-behandeling op Mykonos, dan zijn er tal van luxe spa's om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de beste plekken om te genieten van een spa-behandeling op Mykonos.

Anax Spa

Gelegen in het Anax Resort & Spa in Agios Ioannis, biedt Anax Spa een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en lichaamsbehandelingen. De spa heeft een ontspannende sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Gasten kunnen genieten van een massage op het privéstrand van het resort of ontspannen in de jacuzzi op het dakterras van de spa.

Cavo Tagoo Spa

Cavo Tagoo is een vijfsterrenhotel op Mykonos, en het heeft ook een prachtige spa. De spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en manicures en pedicures. Gasten kunnen genieten van een ontspannende massage op het terras met uitzicht op de Egeïsche Zee, of ontspannen in de sauna of het stoombad.

Kensho Spa

Kensho is een prachtig boetiekhotel in Ornos, en het heeft ook een fantastische spa. Kensho Spa biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Het hoogtepunt van de spa is het binnenzwembad met een glazen bodem, dat uitkijkt op de Egeïsche Zee. Gasten kunnen ook genieten van het stoombad of de sauna voordat ze zich laten verwennen met een ontspannende massage.

Thalasso Spa Center

Het Thalasso Spa Center is gelegen in het Santa Marina Resort & Villas in Ornos, en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder thalassotherapie, massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa maakt gebruik van zeewater en algen om de huid te voeden en te hydrateren, en gasten kunnen genieten van de ontspannende sfeer en het prachtige uitzicht op de Egeïsche Zee.

Mykonos Blu Grecotel Spa

De spa in het Mykonos Blu Grecotel Resort biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Het hoogtepunt van de spa is de ontspanningsruimte, die uitkijkt op de Egeïsche Zee. Gasten kunnen genieten van een ontspannende massage terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht.

Soma Spa

Soma Spa is gelegen in het Belvedere Hotel in Mykonos-Stad en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft een ontspannende sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Gasten kunnen genieten van een massage in de privékamer van de spa, of ontspannen in de sauna of het stoombad.

Apivita Experience Store

Apivita is een bekend Grieks merk van natuurlijke huidverzorgingsproducten. De Apivita Experience Store in Mykonos-Stad biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en massages. Gasten kunnen genieten van een ontspannende massage of gezichtsbehandeling met de natuurlijke producten van Apivita, en kunnen ook producten kopen om mee naar huis te nemen.

Sanctum Spa

Sanctum Spa is gelegen in het Mykonos Grand Hotel & Resort in Agios Ioannis, en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa heeft een ontspannende sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Gasten kunnen genieten van een massage in de privékamer van de spa, of ontspannen in het stoombad of de sauna.

Aqua Marine Spa

Aqua Marine Spa is gelegen in het Myconian Imperial Resort & Thalasso Spa in Elia, en biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en thalassotherapie. De spa maakt gebruik van zeewater en algen om de huid te voeden en te hydrateren, en gasten kunnen genieten van een ontspannende massage terwijl ze uitkijken over de Egeïsche Zee.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling of een lichaamsbehandeling, er zijn tal van luxe spa's op Mykonos om uit te kiezen. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een spa-behandeling en geniet van de ultieme verwennerij op dit prachtige eiland.