Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
4 juli 2024
Agios Ioannis Beach op Mykonos: paradijselijk strand met kristalhelder water, zandstranden, zonsondergangen, activiteiten, culinaire hoogstandjes en accommodaties. Must-see bestemming!
 
29 juni 2024
Ontdek romantische plekken op Mykonos voor onvergetelijke wandelingen: Little Venice, Windmolens, Agios Ioannis Beach, Ano Mera, Armenistis Lighthouse.
 
24 juni 2024
Ontdek de beste strandbars op Mykonos voor een perfecte strandervaring met cocktails, prachtig uitzicht en diverse sfeer.
 
19 juni 2024
Super Paradise Watersports op Mykonos biedt diverse watersportactiviteiten, prachtige locatie, professionele instructeurs, gezellige sfeer en unieke herinneringen. Must-visit!
 
14 juni 2024
Psarou Beach: Luxe strand met kristalhelder water, exclusieve voorzieningen en heerlijke culinaire ervaringen voor de ultieme strandervaring op Mykonos.
 
9 juni 2024
10 Tips voor een onvergetelijke Griekse vakantie op Mykonos: ontdek straatjes, stranden, keuken, windmolens, geschiedenis, natuur, nachtleven, shoppen, festivals en geniet van gastvrijheid.
 
4 juni 2024
Ultieme gids voor romantische picknick in olijfgaard op Mykonos: idyllische locaties, benodigdheden en tips voor een onvergetelijke ervaring.
 
30 mei 2024
Ervaar de spanning van avontuurlijke watersporten op Mykonos: duiken, kitesurfen, windsurfen, jetskiën, paddle-boarding en jetski-safari's!
 
25 mei 2024
Romantische wandelingen langs de kust van Mykonos: Little Venice, Agios Ioannis Beach, Armenistis Lighthouse, Ano Mera en Kapari Beach.
 
20 mei 2024
Ontdek de betoverende Poulakia Stones op Mykonos: mysterieuze stenen met magische krachten en perfect voor fotografie.
 
15 mei 2024
Top 5 romantische stranden op Mykonos voor adembenemende zonsondergangen. Geniet samen met je geliefde van de natuurlijke schoonheid. Vergeet je camera niet!
 
10 mei 2024
Verken het betoverende Mykonos per boot en ontdek verborgen pareltjes en prachtige landschappen. Een onvergetelijke ervaring!
 
5 mei 2024
Ontdek de Geheime Schatten van Mykonos: Rustige vakantie-ervaring met afgelegen stranden, pittoreske dorpjes en heerlijke tavernes.
 
30 april 2024
Ontdek de verborgen schat van Mykonos: Neochori Beach. Rust, schoonheid en avontuur wachten op je. Maak herinneringen die een leven lang meegaan.
 
25 april 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Kalo Livadi Beach op Mykonos. Geniet van zon, zee, zand en culinaire hoogstandjes. Must-visit!