Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
4 december 2023
Paradise Beach op Mykonos is een paradijs op aarde met prachtige stranden, bruisend nachtleven en avontuurlijke watersportactiviteiten.
 
2 december 2023
Ontdek lokale ambachten en kunst op Mykonos: ambachtelijke markten, wevers, kunstgalerijen, workshops en dansvoorstellingen.
 
30 november 2023
Platis Gialos Bay: idyllic paradise on Mykonos with stunning beaches, delicious food, and vibrant nightlife. A must-visit destination.
 
28 november 2023
Tigani Beach op Mykonos is een paradijselijk strand met kristalhelder water, zachte zandstranden en een ontspannen sfeer. Het biedt een onvergetelijke ervaring voor strandliefhebbers van alle leeftijden.
 
26 november 2023
Kalopigado Beach op Mykonos: rustig, helder water, adembenemende uitzichten en perfect voor een picknick. Must-visit!
 
24 november 2023
Mykonos heeft veel populaire stranden, maar als je op zoek bent naar een rustige en afgelegen plek om te ontspannen, dan is Fokos Beach de perfecte keuze. Gelegen aan de noordkant van het eiland, omringd door rotsachtige heuvels en groene heuvels, is Fokos Beach een verborgen parel die nog niet is ontdekt door het grote publiek.
 
22 november 2023
Ontdek de Griekse keuken op het populaire eiland Mykonos, waar meer te ontdekken is dan alleen zon, zee en feesten. In deze blogpost nemen we je mee op een culinaire reis langs de ontbijtjes, lunchgerechten, diners, zoetigheden en drankjes van het eiland.
 
20 november 2023
Mykonos is een prachtige plek voor een romantische vakantie, maar als je zonder kinderen wilt reizen, kan het vinden van de juiste plekken om te ontspannen en te genieten lastig zijn. Hier zijn vijf tips om je te helpen het meeste uit je kindervrije vakantie op Mykonos te halen.
 
18 november 2023
Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en ontdek het ongerepte paradijs van Rhenia Island, een rustig eiland op slechts een korte boottocht van Mykonos met prachtige stranden, uitstekende mogelijkheden om te snorkelen en te duiken, en fascinerende ruïnes van een oude stad.
 
16 november 2023
Mykonos is een romantische bestemming bij uitstek, met witte zandstranden, kristalhelder water en prachtige zonsondergangen. Ontdek hier enkele van de beste plekken op het eiland om te genieten van deze romantische zonsondergangen vanaf een bergtop.
 
14 november 2023
Mykonos, een van de mooiste eilanden van Griekenland, staat bekend om zijn prachtige stranden en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon, de zee en het strand. In deze blogpost worden enkele van de mooiste stranden van Mykonos besproken en worden tips gegeven om optimaal te genieten van deze mooie plekken.
 
12 november 2023
Ontdek de Agios Symeon Church, een van de oudste en meest iconische gebouwen op Mykonos, en leer over de rijke geschiedenis en betekenis van deze fascinerende locatie.
 
10 november 2023
Mykonos staat bekend om zijn pittoreske eilanden en fantastische stranden, maar een van de meest geliefde stranden is Solymar Beach. In deze blogpost ontdek je waarom dit strand zo populair is en wat je moet weten voordat je erheen gaat.
 
8 november 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden, maar ook als een inspirerende omgeving voor kunstenaars en schrijvers. In deze blogpost ontdek je waarom Mykonos zo'n populaire bestemming is voor creatieve geesten.
 
6 november 2023
Op zoek naar een zomerse bestemming waar je kunt genieten van zon, zee en strand? Dan is Mykonos de perfecte plek met zijn adembenemende stranden en hippe strandclubs. In deze blogpost nemen we je mee op een reis langs de beste strandclubs op Mykonos.