Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
2 augustus 2023
Mykonos, een populaire vakantiebestemming in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn bruisende nachtleven en prachtige stranden. Maar de echte schatten van het eiland zijn de geheime stranden, die wachten om ontdekt te worden. In dit artikel ontdek je enkele van de meest afgelegen en onontdekte stranden van Mykonos die je zeker moet bezoeken tijdens je volgende reis naar dit betoverende eiland.
 
31 juli 2023
Mykonos is een populaire bestemming voor strandliefhebbers en feestgangers, maar het eiland heeft ook verborgen pareltjes die wachten om ontdekt te worden. In deze blogpost nemen we je mee op een reis naar de minder bekende kanten van het betoverende Mykonos en laten we je kennismaken met enkele van de meest unieke en onontdekte plekjes van het eiland.
 
29 juli 2023
Mykonos is een populaire bestemming vanwege de kosmopolitische sfeer en het bruisende nachtleven, maar het eiland heeft ook een rustige kant. In deze blog delen we enkele tips en suggesties om te genieten van een ontspannen vakantie op Mykonos.
 
27 juli 2023
Op zoek naar een onvergetelijke vakantie op het betoverende eiland Mykonos? Dan mag een bezoek aan Lia's Water Sports zeker niet ontbreken op je bucketlist. Deze waterattractie biedt een scala aan spannende activiteiten voor zowel beginners als ervaren watersporters.
 
25 juli 2023
Mykonos is een betoverend eiland in de Egeïsche Zee dat bekend staat om zijn turquoise water, witgekalkte gebouwen en bruisende nachtleven. Veel mensen denken dat een romantische vakantie op Mykonos alleen mogelijk is met een groot budget, maar in dit artikel delen we enkele tips en trucs om dit Griekse paradijs te verkennen zonder een fortuin uit te geven.
 
23 juli 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn bruisende nachtleven en luxe resorts, maar ook om zijn prachtige picknickplekken. In dit blogbericht delen we de beste plekken om te genieten van een ontspannen picknick op dit Griekse eiland.
 
21 juli 2023
Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en levendige nachtleven, maar het eiland biedt ook tal van prachtige vakantiehuizen die je verblijf nog specialer maken. Van luxe villa's met adembenemend uitzicht tot traditionele Cycladische huizen en vakantiehuizen aan het strand, Mykonos heeft voor ieder wat wils. In dit artikel bespreken we enkele van de meest opmerkelijke vakantiehuizen op het eiland, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.
 
19 juli 2023
Mykonos is niet alleen bekend om zijn feestcultuur en prachtige stranden, maar het eiland heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur. Een van de minder bekende, maar zeer bijzondere bezienswaardigheden is de Agios Sostis Kerk, waar je de charme en sereniteit van deze prachtige kerk kunt ontdekken en zult begrijpen waarom het een bezoek waard is tijdens je verblijf op Mykonos.
 
17 juli 2023
Mykonos is een Grieks eiland dat bekend staat om zijn betoverende schoonheid en de perfecte bestemming is voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring. In dit artikel nemen we je mee op een magische reis door Mykonos en ontdekken we alle prachtige plekjes en activiteiten die dit idyllische eiland te bieden heeft.
 
15 juli 2023
Ontdek het charmante hoekje van Mykonos genaamd Little Venice, dat bekend staat om zijn kleurrijke huizen die deels in zee zijn gebouwd. In deze blogpost geven we je tips over wat je zeker moet zien en doen tijdens je bezoek aan deze betoverende wijk.
 
13 juli 2023
Mykonos, het wereldberoemde Griekse eiland dat bekend staat om zijn levendige nachtleven, prachtige stranden en helderblauwe water, biedt ook een adembenemend panorama dat bekend staat als Mykonos View. In deze blogpost nemen we je mee op een rondleiding langs enkele van de meest pittoreske plekken op het eiland en geven we je tips om het beste uit je Mykonos View-ervaring te halen.
 
11 juli 2023
Mykonos is een populaire bestemming vanwege het bruisende nachtleven, de prachtige architectuur en de adembenemende stranden. Eén van de meest idyllische stranden op het eiland is Paraga Beach, waar bezoekers kunnen genieten van een mix van ontspanning en plezier. In deze blog post nemen we je mee op een reis naar Paraga Beach en delen we enkele van de leukste activiteiten die het strand en de omgeving te bieden hebben.
 
9 juli 2023
Mykonos is niet alleen een populaire bestemming voor volwassenen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Ontdek in dit blogartikel de leukste activiteiten en bezienswaardigheden voor kinderen op dit prachtige Griekse eiland.
 
7 juli 2023
Mykonos is een eiland dat niet alleen bekend staat om zijn witgekalkte gebouwen en bruisende nachtleven, maar ook om zijn prachtige stranden. Een van de meest iconische en populaire stranden is Super Paradise Beach, en in dit blogartikel ontdek je waarom het een must-see is tijdens je bezoek aan Mykonos.
 
5 juli 2023
Mykonos is famous for its nightlife, stunning beaches, and charming white-washed buildings. However, nestled among all the excitement and sun-soaked shores, you'll find a tranquil and unexpected side of Mykonos. One of these hidden gems is the enchanting Lia Church, a must-visit during your stay on the island. In this blog post, we take you on a journey to discover and explore this beautiful church and provide you with some tips for your visit.