Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
3 januari 2024
Ontdek de Griekse gastvrijheid op Mykonos: prachtige stranden, bruisend nachtleven en vriendelijke locals maken het eiland uniek.
 
1 januari 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Livadi Beach op Mykonos. Ongerepte schoonheid, rustige sfeer en kristalhelder water. Perfect voor ontspanning en avontuur.
 
30 december 2023
Kapari Beach op Mykonos: een oase van rust en schoonheid met kristalhelder water en zachte zandstranden. Ontdek het paradijs!
 
28 december 2023
Tips voor een onvergetelijke gezinsvakantie op Mykonos: kies de juiste accommodatie, verken de stranden, maak een boottocht naar nabijgelegen eilanden, ontdek de lokale keuken, bezoek pittoreske dorpjes, doe mee aan gezinsvriendelijke activiteiten, geniet van de zonsondergang, leer over de geschiedenis en cultuur, neem deel aan lokale festivals en evenementen, ontspan en geniet van quality time met je gezin.
 
26 december 2023
Ontdek de magie van de Mykonos Tennis Club: een unieke en luxe sportervaring op het prachtige eiland Mykonos.
 
24 december 2023
Geniet van een budgetvriendelijke vakantie op Mykonos: reis buiten het hoogseizoen, zoek naar budgetaccommodaties, verken te voet of met openbaar vervoer, geniet van lokale keuken, ontdek verborgen juweeltjes, ga naar goedkopere stranden, doe mee aan gratis of goedkope activiteiten, en profiteer van happy hours en kortingsacties.
 
22 december 2023
Ontdek betoverend Alefkandra op Mykonos: witte huisjes aan zee, kunstgalerijen, lokale keuken en prachtige stranden. Een must-visit op het eiland!
 
20 december 2023
"Ultimate party experience at Paradise Club Mykonos: unforgettable nights, breathtaking location, legendary parties, VIP service."
 
18 december 2023
Ontdek het paradijs op aarde: Kalafatis Beach, een oase van rust, watersportparadijs, duiken, ontspanning, lokale keuken, verkennen en nachtleven.
 
16 december 2023
Ontdek Agrari Beach op Mykonos: een paradijs met kristalhelder water, zachte zandstranden en adembenemende uitzichten.
 
14 december 2023
Mykonos: Paradijs voor watersporters! Windsurfen, kitesurfen, duiken, zeilen, SUPpen en meer. Een onvergetelijk avontuur op dit Griekse eiland.
 
12 december 2023
Ontdek de gastronomie van Mykonos: verse zeevruchten, Griekse mezze, traditionele gerechten en lokale wijnen. Een culinaire reis die je niet wilt missen!
 
10 december 2023
Mykonos: pittoresk eiland met rijke cultuur. Historische architectuur, archeologische vindplaatsen, kunstgalerijen, festivals, ambachten, culinaire ervaringen en lokale tradities.
 
8 december 2023
Romantische picknick op afgelegen stranden van Mykonos. Geniet van lokale delicatessen, adembenemende uitzichten en elkaars gezelschap.
 
6 december 2023
Mykonos stad: een bruisend feestparadijs met trendy bars, exclusieve clubs en levendige straten. Ontdek het nachtleven en geniet van onvergetelijke ervaringen.