De meest romantische zonsondergang van Mykonos: Little Venice

23 september 2023
De meest romantische zonsondergang van Mykonos: Little Venice

Als je een romantische bestemming zoekt, dan is Mykonos de perfecte plek om te bezoeken. Het eiland is bekend om zijn prachtige zonsondergangen en er is geen betere plek om van deze natuurlijke schoonheid te genieten dan in Little Venice. Dit pittoreske deel van Mykonos is de thuisbasis van enkele van de meest charmante gebouwen op het eiland en biedt een adembenemend uitzicht op de zonsondergang. Lees verder om alles te ontdekken wat je moet weten over deze romantische bestemming.

Little Venice: De plek om te zijn voor zonsondergang

Little Venice ligt aan de westkust van Mykonos en is een van de meest populaire bestemmingen voor bezoekers van het eiland. Het gebied is vol met bars, restaurants en cafés die allemaal uitkijken op de Egeïsche Zee. Dit maakt het de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige zonsondergang.

De charme van Little Venice

Wat Little Venice zo charmant maakt, zijn de schilderachtige witte huizen en gebouwen die aan de rand van de zee staan. Deze huizen zijn gebouwd in de 18e eeuw en veel van hen zijn omgebouwd tot bars en restaurants. De meeste van deze gebouwen zijn ook voorzien van balkons die uitkijken over de zee, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de zonsondergang.

De beste tijd om te bezoeken

Als je de beste zonsondergang wilt zien, moet je ervoor zorgen dat je op tijd bent. De zonsondergang in Mykonos vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur, afhankelijk van het seizoen. Het is dus het beste om ongeveer een uur voor de zonsondergang aan te komen en een tafel te reserveren in een van de bars of restaurants.

De beste plekken om te genieten van de zonsondergang

Er zijn verschillende bars en restaurants in Little Venice waar je kunt genieten van de zonsondergang. Hieronder vind je enkele van de beste plekken:

  1. Kastro's Bar: Dit is een van de meest populaire bars in Little Venice en biedt een fantastisch uitzicht op de zonsondergang. Het is de perfecte plek om te ontspannen met een cocktail terwijl je geniet van het uitzicht.

  2. Caprice: Dit restaurant biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de zonsondergang, maar het eten is ook fantastisch. Het is een van de duurdere restaurants in Little Venice, maar het is zeker de moeite waard.

  3. Scarpa: Dit is een van de oudste bars in Little Venice en biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Het heeft ook een geweldige sfeer en is perfect voor een romantisch avondje uit.

Andere activiteiten in Little Venice

Naast het genieten van de zonsondergang zijn er ook andere activiteiten die je kunt doen in Little Venice. Je kunt bijvoorbeeld een boottocht maken langs de kust van Mykonos en genieten van het uitzicht op de witte huizen en gebouwen. Er zijn ook verschillende winkels in Little Venice waar je souvenirs kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Little Venice is een van de meest romantische bestemmingen op Mykonos. Het biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang en de charmante witte huizen en gebouwen maken het een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Of je nu op zoek bent naar een romantische avond met je partner of gewoon wilt ontspannen met vrienden, Little Venice is de perfecte plek om te zijn. Vergeet niet om op tijd te komen en te genieten van de prachtige zonsondergang!