5 tips voor een romantische vakantie op Mykonos zonder kinderen

20 november 2023
5 tips voor een romantische vakantie op Mykonos zonder kinderen

Mykonos is een geweldige bestemming voor een romantische vakantie, met zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren, pittoreske dorpjes en bruisende nachtleven. Maar als je op zoek bent naar een vakantie zonder kinderen, kan het vinden van de juiste plekken om te ontspannen en te genieten een uitdaging zijn. Hier zijn vijf tips om je te helpen het meeste uit je romantische vakantie op Mykonos te halen zonder kinderen.

Kies een volwassenen-only hotel

Een van de beste manieren om te genieten van een kindervrije vakantie op Mykonos is door te kiezen voor een volwassenen-only hotel. Deze hotels zijn gericht op stellen die op zoek zijn naar rust en ontspanning, zonder dat ze worden gestoord door kinderen die rondrennen en spelen. Er zijn verschillende hotels op Mykonos die zich richten op volwassenen, zoals het Mykonos Blanc Hotel en het San Giorgio Hotel.

Ga naar afgelegen stranden

Mykonos heeft vele prachtige stranden, maar sommige zijn populairder dan andere. Als je op zoek bent naar een rustige en vredige plek om te ontspannen, vermijd dan de populaire stranden en ga in plaats daarvan naar afgelegen stranden zoals Agios Sostis of Fokos. Deze stranden zijn niet zo gemakkelijk te bereiken, maar de rust en stilte die je daar vindt zijn de moeite waard.

Huur een privéboot

Een romantische manier om de kust van Mykonos te verkennen is door het huren van een privéboot. Dit geeft je de vrijheid om afgelegen baaien en stranden te ontdekken die niet bereikbaar zijn met de auto of te voet. Je kunt ook genieten van een heerlijke picknick aan boord terwijl je geniet van het uitzicht op de kristalheldere wateren en de prachtige kustlijn van Mykonos.

Bezoek de oude stad van Mykonos

Als je op zoek bent naar een romantische sfeer, dan is de oude stad van Mykonos de plek om naartoe te gaan. De smalle straatjes en witgekalkte huizen geven de stad een charmante en romantische sfeer. Bezoek de beroemde windmolens van Mykonos bij zonsondergang voor een adembenemend uitzicht en geniet van een heerlijk diner in een van de vele restaurants met uitzicht op de zee.

Dans de nacht weg

Mykonos staat bekend om zijn bruisende nachtleven, en er zijn tal van clubs en bars die tot in de vroege uurtjes open zijn. Als je wilt dansen en feesten zonder kinderen in de buurt, ga dan naar clubs als Cavo Paradiso of Super Paradise Beach Club. Hier kun je genieten van livemuziek, DJ's en een geweldige sfeer.

Mykonos is een fantastische bestemming voor een romantische vakantie zonder kinderen. Kies voor een volwassenen-only hotel, ga naar afgelegen stranden, huur een privéboot, bezoek de oude stad van Mykonos en dans de nacht weg in een van de bruisende clubs. Met deze tips kun je optimaal genieten van je romantische vakantie op Mykonos.