Ontdek Solymar Beach op Mykonos

10 november 2023
Ontdek Solymar Beach op Mykonos

Mykonos is een van de meest populaire en pittoreske eilanden van Griekenland. Het staat bekend om zijn witte huisjes met blauwe daken, smalle straatjes, bruisende nachtleven en fantastische stranden. Een van de meest geliefde stranden op Mykonos is Solymar Beach. In deze blogpost zullen we alles onthullen over dit prachtige strand, waarom het zo populair is en wat je moet weten voordat je erheen gaat.

Solymar Beach - Het strand waar je de perfecte balans tussen rust en plezier vindt

Solymar Beach is een prachtig zandstrand in het zuiden van Mykonos, tussen Kalo Livadi en Kalafatis stranden. Dit strand heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag op het strand: kristalhelder water, zacht zand, parasols en ligbedden, een beach bar en een restaurant. Het is een perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de zon en de zee.

Waarom is Solymar Beach zo populair?

Solymar Beach is populair vanwege zijn rustige en ontspannen sfeer, die het mogelijk maakt om te genieten van de schoonheid van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen op het strand. Het is niet alleen een plek om te zwemmen en zonnebaden, maar ook om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij de beach bar en het restaurant. Bovendien biedt Solymar Beach een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee en de omliggende heuvels.

Hoe kom je bij Solymar Beach?

Solymar Beach is gemakkelijk te bereiken met de auto, motor of taxi. Het is ongeveer 11 km van Mykonos-stad en duurt ongeveer 20-25 minuten om er te komen. Er is parkeergelegenheid beschikbaar, maar het kan tijdens het hoogseizoen moeilijk zijn om een parkeerplek te vinden. Het is ook mogelijk om een boottocht te maken naar Solymar Beach vanuit andere stranden in de buurt.

Wat te doen op Solymar Beach?

Solymar Beach is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee. Maar er zijn ook andere activiteiten die je kunt doen, zoals:

Wat te eten en drinken op Solymar Beach?

Solymar Beach heeft een beach bar en een restaurant waar je heerlijke gerechten en drankjes kunt bestellen. Het restaurant biedt een breed scala aan gerechten, zoals verse vis, Griekse salades, pasta's en pizza's. De beach bar biedt een scala aan koude dranken, smoothies en cocktails. Het is een geweldige plek om te relaxen en te genieten van het uitzicht op de zee.

Wat moet je weten voordat je naar Solymar Beach gaat?

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je naar Solymar Beach gaat:

Conclusie

Solymar Beach is een van de mooiste en meest ontspannen stranden op Mykonos. Het biedt een perfecte balans tussen rust en plezier, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden, watersporten beoefenen of gewoon lekker wilt eten en drinken, Solymar Beach heeft voor ieder wat wils. Het is een must-visit bestemming als je op vakantie bent op Mykonos.