Ontdek de Beste Strandclubs op Mykonos en Beleef een Onvergetelijke Zomer

6 november 2023
Ontdek de Beste Strandclubs op Mykonos en Beleef een Onvergetelijke Zomer

Als je op zoek bent naar een zomerse bestemming waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is Mykonos de perfecte plek. Het Griekse eiland staat bekend om zijn adembenemende stranden en hippe strandclubs. In deze blogpost neem ik je mee op een reis langs de beste strandclubs op Mykonos.

Scorpios

Scorpios is een van de meest populaire strandclubs van Mykonos. Gelegen aan de westkust van het eiland, biedt de club een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. De sfeer bij Scorpios is ontspannen en bohemien, wat perfect past bij het decor van de club. Je kunt er genieten van heerlijke cocktails en gerechten uit de mediterrane keuken. Het is ook de perfecte plek om te dansen op de beats van internationale dj's.

Nammos

Nammos is een andere populaire strandclub op Mykonos. Het is gelegen aan het beroemde Psarou-strand en biedt een luxe ervaring aan haar gasten. Het restaurant van Nammos is bekend om zijn verse zeevruchten en de uitgebreide wijnkaart. Naast het restaurant is er ook een bar en een dansvloer waar je kunt genieten van live muziek en dj-sets.

Alemagou

Alemagou is een van de meest unieke strandclubs op Mykonos. De club is gelegen aan het Ftelia-strand en heeft een bohemien sfeer. Het decor bestaat uit een mix van traditionele elementen en moderne accenten. Het restaurant van Alemagou biedt een uitgebreide selectie van Griekse en internationale gerechten. De club organiseert ook regelmatig feesten en evenementen met internationale dj's en live muziek.

SantAnna

SantAnna is een van de nieuwste toevoegingen aan de strandclub scene op Mykonos. De club is gelegen aan het Paraga-strand en biedt een luxe ervaring aan haar gasten. Het restaurant van SantAnna biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit de mediterrane keuken. Naast het restaurant is er ook een bar en een groot zwembad waar je kunt ontspannen en genieten van de zon.

JackieO' Beach Club

JackieO' Beach Club is een van de meest extravagante strandclubs op Mykonos. De club is gelegen aan het Super Paradise-strand en biedt een luxe ervaring aan haar gasten. Het restaurant van JackieO' Beach Club biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit de mediterrane keuken. Naast het restaurant is er ook een bar en een dansvloer waar je kunt genieten van live muziek en dj-sets.

Principote

Principote is een van de meest exclusieve strandclubs op Mykonos. De club is gelegen aan het Panormos-strand en biedt een luxe ervaring aan haar gasten. Het restaurant van Principote biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit de mediterrane keuken. Naast het restaurant is er ook een bar en een dansvloer waar je kunt genieten van live muziek en dj-sets.

Solymar

Solymar is een van de meest charmante strandclubs op Mykonos. De club is gelegen aan het Kalo Livadi-strand en biedt een ontspannen sfeer aan haar gasten. Het restaurant van Solymar biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit de mediterrane keuken. Naast het restaurant is er ook een bar en een dansvloer waar je kunt genieten van live muziek en dj-sets.

Lohan Beach House

Lohan Beach House is een van de nieuwste toevoegingen aan de strandclub scene op Mykonos. De club is gelegen aan het Kalo Livadi-strand en biedt een luxe ervaring aan haar gasten. Het restaurant van Lohan Beach House biedt een uitgebreide selectie van gerechten uit de mediterrane keuken. Naast het restaurant is er ook een bar en een dansvloer waar je kunt genieten van live muziek en dj-sets.

Cavo Paradiso

Cavo Paradiso is een van de meest iconische nachtclubs op Mykonos. Gelegen aan een klif aan de zuidoostkust van het eiland, biedt de club een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Cavo Paradiso staat bekend om zijn legendarische feesten met internationale dj's.

Mykonos is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een zomerse vakantie vol zon, zee en strand. De strandclubs op het eiland bieden een scala aan ervaringen, van luxe en exclusief tot ontspannen en bohemien. Of je nu wilt genieten van heerlijke gerechten en cocktails, wilt dansen op de beats van internationale dj's of gewoon wilt ontspannen in de zon, er is voor elk wat wils. Bezoek zeker enkele van de beste strandclubs op Mykonos en beleef een onvergetelijke zomer.