Blogs

Mykonos, het prachtige Griekse eiland in de Egeïsche Zee, staat bekend om zijn idyllische stranden, bruisende nachtleven en pittoreske witgekalkte huisjes. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld en trekt elk jaar duizenden toeristen aan.
 
5 februari 2024
Ontdek de heuvels van Mykonos op de fiets en geniet van prachtige uitzichten en een unieke ervaring.
 
31 januari 2024
Ontdek Mykonos: Griekse keuken, visrestaurants, lokale markten, koffie, delicatessenwinkels, wijnen, kookcursussen en desserts. Geniet van smaken!
 
29 januari 2024
Agios Yiannis Beach op Mykonos is een rustig paradijs met kristalhelder water, zachte zandstranden en adembenemende uitzichten. Perfect voor ontspanning, wandelen en watersport.
 
27 januari 2024
Panagia Paraportiani: een betoverende kerk op Mykonos met unieke architectuur, adembenemende interieurs en een prachtig uitzicht. Een must-see!
 
25 januari 2024
Elia Beach op Mykonos is een paradijselijk strand met kristalhelder water, fijn zand en spectaculaire kliffen. Ontspan, proef de lokale keuken, verken de onderwaterwereld, geniet van watersporten en bezoek nabijgelegen bezienswaardigheden.
 
23 januari 2024
De 5 meest romantische plekken voor een diner op het strand op Mykonos.
 
21 januari 2024
Betoverende zonsondergangen op Mykonos: een must-do ervaring. Geniet op Little Venice, Armenistis-vuurtoren en Agios Ioannis Beach. Neem warme kleding en een camera mee.
 
19 januari 2024
Ontdek de beste plekken voor romantische picknicks op Mykonos: Agios Sostis Beach, Armenistis Lighthouse, Little Venice, Kato Mili, en Psarou Beach.
 
17 januari 2024
Mykonos: romantische vakantie met luxe accommodatie, betoverende stranden, boottochten, lokale keuken, charmante stad, bruisend nachtleven en ontspanning.
 
15 januari 2024
Ontdek Agios Sostis Harbor: een rustig strand met culinaire hoogstandjes en de mogelijkheid om de omgeving te verkennen.
 
13 januari 2024
Ontdek de verborgen schatten van Mykonos en vermijd de drukte door in het laagseizoen te reizen, minder bekende stranden te verkennen en het lokale leven te ervaren.
 
11 januari 2024
Agia Anna Beach op Mykonos is een betoverende bestemming met kristalhelder water, gouden zandstranden en veel activiteiten en voorzieningen. Perfect voor een ontspannen strandvakantie!
 
9 januari 2024
Ultieme gids voor een vakantie op Mykonos: paradijselijk eiland met stranden, nachtleven en cultuur. Boek nu!
 
7 januari 2024
Tips voor een romantische vakantie op Mykonos zonder kinderen en met een beperkt budget: verblijf buiten het hoogseizoen, ontdek verborgen stranden, verken charmante dorpjes, geniet van de lokale keuken, huur een scooter of quad, maak een romantische wandeling bij zonsondergang, doe mee aan gratis activiteiten, geniet van een picknick op het strand en maak gebruik van kortingen en aanbiedingen.
 
5 januari 2024
Ontsnap aan de drukte en geniet van rust en stilte op Mykonos met afgelegen stranden, charmante dorpjes, yoga en meditatie, wandelingen in de natuur en rustige restaurants.