De 5 meest adembenemende plekken om te genieten van een cocktail bij zonsondergang op Mykonos

1 maart 2024
De 5 meest adembenemende plekken om te genieten van een cocktail bij zonsondergang op Mykonos

Het Griekse eiland Mykonos staat bekend om zijn prachtige stranden, bruisende nachtleven en adembenemende zonsondergangen. Wat is er dan beter dan te genieten van een heerlijke cocktail terwijl je de zon langzaam in de Middellandse Zee ziet zakken? In deze blogpost delen we de 5 beste plekken op Mykonos waar je kunt genieten van een cocktail bij zonsondergang.

1. Scorpios

Scorpios is een van de meest trendy beach clubs op Mykonos en staat bekend om zijn geweldige sfeer en spectaculaire uitzichten. Gelegen aan het strand van Paraga, biedt Scorpios een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Geniet van een verfrissende cocktail terwijl je ontspant op een van de comfortabele loungebedden. De zonsondergang bij Scorpios is werkelijk adembenemend en je zult versteld staan van de kleuren die de lucht vullen terwijl de zon ondergaat.

2. 180° Sunset Bar

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt 180° Sunset Bar een panoramisch uitzicht van 180 graden op de zonsondergang. Gelegen op een klif in de buurt van het beroemde strand van Agios Ioannis, is deze bar de perfecte plek om te genieten van een cocktail terwijl je getuige bent van de spectaculaire kleuren van de zonsondergang. De bar heeft een ontspannen sfeer en is de ideale plek om te genieten van een romantisch moment met je partner.

3. Little Venice

Little Venice is een van de meest pittoreske plekken op Mykonos en biedt een uniek uitzicht op de zonsondergang. Deze charmante wijk ligt direct aan zee en bestaat uit kleurrijke huizen die boven het water lijken te zweven. Veel van de bars en restaurants in Little Venice hebben terrassen waar je kunt genieten van een cocktail terwijl je uitkijkt over de zee. Het uitzicht op de zonsondergang vanuit Little Venice is werkelijk betoverend en zal je zeker niet teleurstellen.

4. Alemagou

Alemagou is een trendy beach bar gelegen aan het afgelegen Ftelia-strand. Deze bar heeft een rustieke sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Geniet van een heerlijke cocktail terwijl je ontspant op een van de comfortabele loungebedden of hangmatten. Alemagou organiseert regelmatig feesten met internationale DJ's, dus je kunt hier ook genieten van geweldige muziek terwijl je van de zonsondergang geniet.

5. Cavo Tagoo

Cavo Tagoo is een luxe hotel en heeft een van de beste infinity pools op Mykonos. Het zwembad van Cavo Tagoo biedt een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een cocktail bij zonsondergang. De sfeer is hier zeer exclusief en je zult je als een VIP voelen terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want je zult hier zeker enkele geweldige foto's willen maken.

Dit waren de 5 meest adembenemende plekken op Mykonos om te genieten van een cocktail bij zonsondergang. Of je nu op zoek bent naar een trendy beach club, een romantische locatie of een exclusieve ervaring, Mykonos heeft voor ieder wat wils. Dus pak je favoriete cocktail en ga op zoek naar de perfecte plek om te genieten van de prachtige zonsondergangen op dit betoverende eiland.