Ontdek de ultieme cocktailervaring op Mykonos: de beste plekken voor een cocktail

11 maart 2024
Ontdek de ultieme cocktailervaring op Mykonos: de beste plekken voor een cocktail

Ben je op zoek naar de perfecte plek om te genieten van een verfrissende cocktail terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op de Egeïsche Zee? Zoek niet verder! Mykonos, een van de meest populaire eilanden van Griekenland, heeft een bruisende cocktailcultuur en biedt een scala aan geweldige locaties om te genieten van je favoriete drankje. In deze blogpost nemen we je mee naar de beste plekken voor een cocktail op Mykonos, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring tijdens je vakantie.

1. # Caprice Bar

Gelegen in het hart van Mykonos-stad, is Caprice Bar een absolute must-visit voor cocktailliefhebbers. De bar staat bekend om zijn elegante sfeer en trendy interieur. Geniet van een heerlijke cocktail terwijl je uitkijkt over de charmante windmolens en de pittoreske haven. Met een uitgebreide cocktailkaart en getalenteerde mixologen die de kunst van het cocktail shaken beheersen, zul je zeker een drankje vinden dat aan al je verwachtingen voldoet.

2. # Scorpios

Als je op zoek bent naar een unieke en exclusieve cocktailervaring, is Scorpios de plek voor jou. Gelegen aan het prachtige strand van Paraga, biedt deze klassevolle beachclub een adembenemend uitzicht op de kristalheldere zee. Hier kun je genieten van heerlijke cocktails, bereid met verse ingrediënten en geïnspireerd door de Griekse keuken. De relaxte sfeer, de trendy muziek en het vriendelijke personeel maken van Scorpios een van de beste plekken op Mykonos om te genieten van een cocktail.

3. # Jackie O'

Voor degenen die op zoek zijn naar een mix van glamour, feest en heerlijke cocktails, is Jackie O' de place to be. Deze iconische gay bar, gelegen aan het strand van Super Paradise, staat bekend om zijn geweldige sfeer en levendige feesten. Geniet van een cocktail op het terras terwijl je uitkijkt over het prachtige strand en de azuurblauwe zee. Of dans de nacht weg terwijl je geniet van verfrissende drankjes die door getalenteerde bartenders worden bereid.

4. # Alemagou

Alemagou is een verborgen juweeltje dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een unieke cocktailervaring op het eiland. Deze trendy beachclub, gelegen aan het afgelegen strand van Ftelia, biedt een rustige en ontspannen sfeer. Geniet van een cocktail gemaakt met lokale ingrediënten en bewonder het spectaculaire uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Met regelmatig georganiseerde evenementen en een geweldige vibe, is Alemagou de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke cocktail.

5. # Buddha-Bar Beach

De wereldberoemde Buddha-Bar heeft zijn deuren geopend op het prachtige eiland Mykonos en biedt een unieke cocktailervaring. Gelegen aan het strand van Santa Marina, brengt deze exclusieve beachclub de kenmerkende sfeer en uitstekende service van de Buddha-Bar naar het eiland. Geniet van een exotische cocktail terwijl je wordt omringd door luxueuze inrichting en een adembenemend uitzicht op de zee. Met een uitgebreide cocktailkaart en een relaxte sfeer is Buddha-Bar Beach een perfecte keuze voor cocktailliefhebbers.

6. # Mykonos Bar

Gelegen in het hart van Mykonos-stad, biedt Mykonos Bar een levendige en energieke sfeer die perfect is voor een avondje uit. Met een uitgebreide cocktailkaart en een breed scala aan muziekgenres, zal deze bar je zeker vermaken. Geniet van je favoriete cocktail terwijl je danst op de muziek of ontspan op het terras en geniet van het bruisende nachtleven van Mykonos-stad.

Of je nu op zoek bent naar een intieme en elegante ervaring of een levendige en energieke sfeer, Mykonos heeft voor ieder wat wils als het gaat om cocktails. Deze bestemmingsgids helpt je bij het ontdekken van de beste plekken op het eiland om te genieten van een heerlijke cocktail. Dus pak je zonnebril, trek je mooiste outfit aan en geniet van een onvergetelijke cocktailervaring op het prachtige eiland Mykonos!