De 5 meest romantische plekken voor een diner op het strand op Mykonos

23 januari 2024
De 5 meest romantische plekken voor een diner op het strand op Mykonos

Mykonos, het Griekse eiland van de windmolens, witgekalkte huizen en prachtige stranden, is de perfecte bestemming voor een romantisch uitje. En wat is er nu romantischer dan genieten van een diner op het strand terwijl de zon ondergaat? In deze blogpost delen we de 5 meest romantische plekken op Mykonos waar je kunt genieten van een heerlijk diner aan zee.

1. Nammos Beach Club

Nammos Beach Club is een van de meest populaire bestemmingen op Mykonos en biedt een geweldige sfeer voor een romantisch diner. Gelegen aan het prachtige Psarou-strand, biedt Nammos Beach Club een adembenemend uitzicht op de kristalheldere Egeïsche Zee. Je kunt hier genieten van heerlijke mediterrane gerechten terwijl je luistert naar ontspannende muziek en de zonsondergang bewondert. Vergeet niet om van tevoren te reserveren, aangezien Nammos Beach Club erg populair is.

2. Scorpios

Scorpios is een trendy strandclub op Mykonos en is de perfecte plek voor een romantisch diner. Met zijn stijlvolle inrichting en intieme sfeer, is Scorpios de ideale locatie voor een romantische avond. Je kunt hier genieten van heerlijke gerechten uit de mediterrane keuken terwijl je uitkijkt over de prachtige kustlijn van Mykonos. Na het diner kun je dansen op livemuziek of genieten van een cocktail bij de bar.

3. Kiki's Tavern

Kiki's Tavern is een verborgen juweeltje op Mykonos en biedt een unieke en romantische eetervaring. Gelegen in Agios Sostis, een afgelegen baai, is Kiki's Tavern bekend om zijn eenvoudige, maar heerlijke gerechten. Hier kun je genieten van gegrilde vis en vlees, terwijl je uitkijkt over de azuurblauwe zee. Het is raadzaam om vroeg te gaan, aangezien Kiki's Tavern geen reserveringen accepteert en erg populair is.

4. Alemagou

Alemagou is een rustige en idyllische strandbar op Mykonos, ideaal voor een romantisch diner. Met zijn relaxte sfeer en stijlvolle inrichting, is Alemagou de perfecte plek om te genieten van een intieme maaltijd aan het strand. Hier kun je genieten van heerlijke Griekse gerechten, bereid met verse lokale ingrediënten. Vergeet niet om te blijven hangen na het diner en te genieten van een drankje bij de bar.

5. Principote Panormos

Principote Panormos is een luxe strandclub op Mykonos en biedt een romantische setting voor een diner op het strand. Gelegen aan het prachtige Panormos-strand, biedt Principote Panormos een adembenemend uitzicht op de turquoise zee. Hier kun je genieten van heerlijke mediterrane gerechten, terwijl je ontspant op comfortabele ligbedden onder de schaduw van parasols. Vergeet niet om van tevoren te reserveren, aangezien Principote Panormos erg populair is.

Mykonos biedt tal van romantische plekken waar je kunt genieten van een diner op het strand. Of je nu op zoek bent naar een trendy strandclub of een verborgen juweeltje, Mykonos heeft voor elk wat wils. Dus pak je geliefde bij de hand en geniet van een romantisch diner terwijl je wordt omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Mykonos.