De mooiste plekken om te trouwen op Mykonos

1 september 2023
De mooiste plekken om te trouwen op Mykonos

Mykonos is een van de meest romantische en schilderachtige eilanden van Griekenland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het een populaire bestemming is voor bruidsparen van over de hele wereld. Het eiland biedt een scala aan prachtige trouwlocaties, variërend van pittoreske traditionele kerken tot luxe strandresorts. Hieronder vind je een overzicht van de mooiste plekken om te trouwen op Mykonos.

1. De kerk van Panagia Paraportiani

De kerk van Panagia Paraportiani is een van de meest gefotografeerde gebouwen op Mykonos. Het is gelegen in de charmante wijk Kastro en is gebouwd in de 15e eeuw. De kerk is een architectonisch wonder en bestaat uit vijf kleine kerken die met elkaar zijn verbonden. Het is een populaire trouwlocatie vanwege de schilderachtige achtergrond en de prachtige zonsondergangen die vanaf hier te zien zijn.

2. Het Myconian Avaton Resort

Het Myconian Avaton Resort is een van de meest luxueuze resorts op Mykonos. Het resort biedt een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee en beschikt over een prachtig buitenzwembad en een scala aan andere voorzieningen. Het resort heeft ook een eigen kapel, waar bruidsparen een traditionele Griekse bruiloft kunnen houden.

3. Het Cavo Tagoo Hotel

Het Cavo Tagoo Hotel is een van de meest stijlvolle en trendy hotels op het eiland. Het hotel heeft een minimalistisch design en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel heeft een groot zwembad en een eigen strand, wat het de perfecte locatie maakt voor een strandbruiloft. Het hotel biedt ook een exclusieve bruiloftsservice, waaronder het regelen van bloemen, muziek en catering.

4. Het Santa Marina Resort

Het Santa Marina Resort is een ander luxe resort op Mykonos. Het resort ligt aan de kust en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het resort heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

5. Het Mykonos Blu Resort

Het Mykonos Blu Resort is een van de meest romantische resorts op Mykonos. Het resort heeft een prachtige ligging aan de kust en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het resort heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

6. Het Alemagou Beach Restaurant

Het Alemagou Beach Restaurant is een van de meest populaire restaurants op Mykonos. Het restaurant ligt aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het restaurant heeft een rustieke uitstraling en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéfeest in de openlucht.

7. Het Elia Beach Resort

Het Elia Beach Resort is een van de meest populaire resorts op Mykonos. Het resort ligt aan het strand en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het resort heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

8. Het Grace Mykonos Hotel

Het Grace Mykonos Hotel is een van de meest luxueuze hotels op Mykonos. Het hotel ligt aan het strand en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

9. Het Kivotos Hotel

Het Kivotos Hotel is een van de meest romantische hotels op Mykonos. Het hotel heeft een prachtige ligging aan het strand en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

10. Het Bill & Coo Coast Suites

Het Bill & Coo Coast Suites is een van de meest stijlvolle hotels op Mykonos. Het hotel heeft een prachtige ligging aan het strand en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel heeft een eigen kapel en biedt een scala aan mogelijkheden voor bruidsparen, zoals een romantisch diner op het strand en een privéjachttocht.

Mykonos is een van de meest romantische bestemmingen in Griekenland. Het eiland biedt een scala aan prachtige trouwlocaties, variërend van pittoreske traditionele kerken tot luxe strandresorts. Of je nu kiest voor een traditionele Griekse bruiloft in een schilderachtige kerk of een romantische strandbruiloft, Mykonos heeft alles wat je nodig hebt om je droombruiloft werkelijkheid te laten worden.