De beste plekken voor een romantisch diner op Mykonos

26 augustus 2023
De beste plekken voor een romantisch diner op Mykonos

Mykonos is een van de meest romantische plekken ter wereld, een eiland dat bekend staat om zijn prachtige stranden, kristalhelder water en adembenemende landschappen. Maar het eiland heeft nog veel meer te bieden, namelijk een scala aan restaurants en eetgelegenheden die perfect zijn voor een romantisch diner met je geliefde. In deze blogpost delen we onze topkeuzes voor de beste plekken voor een romantisch diner op Mykonos.

1. Interni

Interni is een van de meest populaire restaurants op Mykonos en heeft een ongelooflijke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een prachtige tuin en heeft een verfijnde, elegante uitstraling. Het menu van Interni biedt een mix van Griekse en mediterrane gerechten, bereid met lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De service is uitstekend en het personeel is uiterst attent. Interni is de perfecte plek voor een romantisch diner onder de sterren.

2. Matsuhisa Mykonos

Als je op zoek bent naar iets unieks en anders dan anders, dan is Matsuhisa Mykonos de perfecte keuze. Het restaurant is gevestigd in het Belvedere Hotel en biedt een mix van Japanse en Peruaanse gerechten, bereid door de wereldberoemde chef-kok Nobu Matsuhisa. Het interieur van het restaurant is prachtig, met een decor dat bestaat uit hout en steen en dat een rustige en serene sfeer creëert. Matsuhisa Mykonos is de perfecte plek voor een romantisch diner dat net even anders is.

3. Avra

Avra is een van de meest romantische restaurants op Mykonos en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het restaurant is gevestigd in een oude kapel en heeft een charmante, intieme sfeer. Het menu van Avra is geïnspireerd op de Griekse keuken en biedt een scala aan heerlijke gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt voor een onvergetelijke avond.

4. Kastro's

Kastro's is een restaurant dat bekend staat om zijn prachtige uitzicht op de zonsondergang en de zee. Het restaurant is gevestigd in een oud fort en biedt een unieke en romantische sfeer. Het menu van Kastro's biedt een mix van Griekse en mediterrane gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Het personeel is uiterst vriendelijk en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

5. Thioni

Thioni is een restaurant dat bekend staat om zijn prachtige locatie en uitzicht op zee. Het restaurant is gevestigd in het dorpje Ano Mera en biedt een traditionele Griekse sfeer. Het menu van Thioni biedt een mix van traditionele Griekse gerechten en internationale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

6. Appaloosa

Appaloosa is een restaurant dat bekend staat om zijn prachtige locatie en uitzicht op de zee. Het restaurant is gevestigd in het dorp Platis Gialos en biedt een prachtige sfeer. Het menu van Appaloosa biedt een mix van Griekse en mediterrane gerechten, bereid met lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

7. Aqua Taverna

Aqua Taverna is een restaurant dat bekend staat om zijn prachtige locatie en uitzicht op zee. Het restaurant is gevestigd in het dorpje Ornos en biedt een rustgevende sfeer. Het menu van Aqua Taverna biedt een mix van traditionele Griekse gerechten en internationale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

8. Ftelia

Ftelia is een restaurant dat bekend staat om zijn prachtige locatie en uitzicht op de zee. Het restaurant is gevestigd in het dorpje Ftelia en biedt een rustgevende sfeer. Het menu van Ftelia biedt een mix van traditionele Griekse gerechten en internationale gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Het personeel is vriendelijk en attent en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Mykonos is een romantische bestemming die perfect is voor een romantisch diner met je geliefde. Van restaurants met prachtige uitzichten tot restaurants met unieke en ongewone menu's, er is voor elk wat wils op Mykonos. Of je nu op zoek bent naar traditionele Griekse gerechten of internationale gerechten, deze restaurants bieden iets voor iedereen. Dus boek een tafel bij een van deze restaurants en geniet van een romantisch diner onder de sterren op Mykonos.